home   |   manuele therapie en sportkinesitherapie   |   in beweging   |   onze werkwijze   |   ons team   |   praktisch   |   contact

Katrien    Liesbeth    Geraldine    Ben    Jens    Jill    Loes    Katrijn    Joeri    Secretariaat

Joeri Vercauteren

Hallo iedereen! Ik ben Joeri Vercauteren, kinesitherapeut, manuele therapeut i.o. en één van de nieuwe aanwinsten bij Beweegpunt. Oorspronkelijk ben ik van Boechout, maar woon ondertussen in Antwerpen. Ik studeerde af aan de KU Leuven in juni 2016 met als specialisatie 'Musculoskeletale Revalidatie' en sportrevalidatie als keuzevak. Ik ben gebeten door sport in al zijn facetten en wil mijn kennis gebruiken om een steentje bij te dragen in de behandeling en vooral de preventie van sportblessures. Sport is een passie, maar uiteraard help ik ook alle niet-sportievelingen met plezier bij het aanpakken van hun klacht! Ik ben gebeten om te leren, daarom volg ik de postgraduaatopleiding 'Manuele Therapie' aan de UGent.
Naast sport en oefentherapie boeien manipulaties van gewrichten etc. me immers ook enorm. Met deze extra kennis zal ik als therapeut een totaalpakket kunnen bieden van kwaliteitsvolle oefentherapie, aangevuld met de gepaste manuele technieken om gewrichtsblokkages en dergelijke te kunnen opheffen. Zelf heb ik lang gevoetbald (zowel in de zaal als op het veld), doe ik aan snowboarden in de winter en windsurfen in de zomer. Ik ben ook jarenlang lid geweest van de jeugdbeweging (Scouts Boechout), waarbij ik vier jaar leiding heb gegeven aan kids van 8 tot 18 jaar. Deze ervaring heeft er mede voor gezorgd dat ik een enthousiaste en proactieve kinesitherapeut ben geworden die houdt van een uitdaging.

Berlarij 29 - 2500 LIER - 03 488 50 11 - beweegpunt@gmail.com