home   |   manuele therapie, sportkine & bewegingstherapie   |   in beweging   |   onze werkwijze   |   ons team   |   praktisch   |   contact

Katrien    Liesbeth    |    Loes    Joeri    Joris    Liesbeth    Charlotte    Ben    Geraldine    Secretariaat

Katrien Bartholomeeusen

Katrien startte meer dan twintig jaar geleden een praktijk in Lier, ondertussen uitgegroeid tot de groepspraktijk Beweegpunt.
Katrien is Master in de Revalidatiewetenschappen en de Kinesitherapie, in de Manuele Therapie en in de Sportkinesitherapie. Ze is docente aan verschillende opleidingen en blijft zich internationaal bijscholen. Katrien gelooft heel sterk in een gepersonaliseerde aanpak van elke patiënt met zijn eigen uniek klachtenpatroon en zijn eigen unieke vraag voor therapie. Met meer dan 20 jaar ervaring doet ze niet liever dan enerzijds acute en terugkerende klachten snel en efficiënt aanpakken met een zo beperkt mogelijk aan therapiesessies. Anderzijds buigt ze zich graag over complexe problematiek om daarbij op zoek te gaan naar de dominante oorzaak van de klacht en de analyse te maken van wat er allemaal fout loopt in het herstelproces.
Daarnaast geniet ze elke dag opnieuw van de uitdaging de groep van medewerkers te begeleiden en Beweegpunt steeds verder te laten evolueren.

Katrien gebruikt haar expertise naast Beweegpunt voor Second Opninions (www.extraopinion.be) en voor Coaching (www.extracoaching.be).
Sinds 2017 bundelt ze haar coaching, communicatie en consultingactiviteiten onder co-consult (www.co-consult.be).
(Msc ReVaKi, Msc Manuele Therapie, MscSportkinesitherapie, Docent, ICF coach)

klik hier om een afspraak te maken
Berlarij 29 - 2500 LIER - 03 488 50 11 - beweegpunt@gmail.com - Ondernemingsnr 0810593168 - Privacymelding