Groepslessen

SummerMove

elke woensdagavond van de zomervakantie70 euro voor de reeks van 8 lessen

Nu de Covid-cijfers geleidelijk verbeteren kunnen we opnieuw in groep sporten. Elke woensdagavond van 18u30-19u30 kan je in een groep van max 10 personen een groepsles volgen. Elke les heeft een ander thema zodat iedereen het plezier in sporten kan ontdekken. Ook het volgen van een losse les is mogelijk.

MoveMore

TIJDELIJK ON HOLD DOOR COVID-19

Deze lessen zijn gericht op zowel niet-sporters als recreatieve of competitieve sporters! Doel is blessurepreventie, verbeteren stabiliteit en krachtoptimalisatie. Ideaal als aanvulling op disciplinespecifieke trainingen of als voorbereiding op starten met sporten. MoveMore is bedoeld voor iedereen die actief bezig wil zijn.

MoveYogalates

TIJDELIJK ON HOLD DOOR COVID-19

Deze lessen zijn zowel voor ervaren als niet-ervaren yogi’s! Doel is het verbeteren van stabiliteit, mobiliteit en lenigheid. Ideaal om eens te proeven van een combinatie van yoga en pilates met focus op oefeningen, ook voor mensen met klachten.

YOGA

TIJDELIJK ON HOLD DOOR COVID-19

Deze yoga is een combinatie van Yin yoga en Hatha yoga en worden gegeven door Carla Ceustermans. Deze lessen zijn zowel voor ervaren als niet-ervaren yogi's met als doel het verbeteren van stabiliteit, mobiliteit en lenigheid. Deze lessen kunnen ook gevolgd worden door mensen met klachten.