Team

Ons team bestaat uit ervaren specialisten die dagelijks streven naar de beste behandeling voor hun patiënten!

Bij beweegpunt staat de patiënt altijd centraal!

Liesbeth Vanlommel

Zaakvoerder & Kinesitherapeut

Opleiding:
Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, postgraduaat manuele therapie en Bachelor orthopedie: schoentechnologie voor sport en revalidatie

Bijzondere interesse:
Sportkinesitherapie, pre- en postoperatief, loopanalyse, sportscreening

Quote:
Gepassioneerd door sport wil ik steeds blijven bijleren over hoe ons lichaam beweegt. Als ex-meerkampster weet ik hoe moeilijk het is om bij iets wat je heel graag doet geblesseerd aan de kant te staan. Hierdoor werk ik graag op een actieve manier met patiënten om hun zo snel als mogelijk opnieuw te laten doen wat ze graag doen.

Liam Thijs

Kinesitherapeut

Opleiding:
Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie; Postgraduaat Manuele Therapie; Barefoot Training Specialist

Bijzondere interesse:
Pre- en postoperatieve kinesitherapie, Sportkinesitherapie en sportscreening, Bewegingsanalyses

Quote:
Samen met jou ga ik op zoek naar manieren om jouw persoonlijke doelen te bereiken. We zullen alles op alles zetten om jouw klachten te verhelpen of om jouw sportprestatie te optimaliseren. Fysieke en mentale fitheid zijn tenslotte essentiëel voor een gezond & evenwichtig leven. Gefascineerd door de wijze waarop het menselijk lichaam beweegt, hou ik me graag bezig met bewegingsanalyses. Buiten het werk ben ik een gepassioneerde sportklimmer met een competitieverleden. Daarnaast ben ik graag op reis om te rotsklimmen, windsurfen en snowboarden.

Ben Vanthienen

Kinesitherapeut

Opleiding:
Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie en postgraduaat manuele therapie

Bijzondere interesse:
Bewegingsanalyse / detectie van mechanismes die leiden tot letsels

Quote:
Mijn passie voor de mens en zijn bewegen drijven mijn jobvreugde in de kinesitherapie. Patiënten behandelen én lesgeven aan de universiteit is voor mij de ideale combinatie. Sportieveling of actieveling, ik ga steeds voor een persoonlijke, motiverende aanpak in samenwerking mét de patiënt.

Loes Kenis

Kinesitherapeut

Opleiding:
Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie en postgraduaat manuele therapie

Bijzondere interesse:
Kaakklachten (TMG), bekkenpijn en zwangerschapskinesitherapie, hoofdpijnklachten, pre- en postoperatief, Move More, Move Pilates

Quote:
Omdat ons lichaam nu eenmaal gemaakt is om te bewegen, besteed ik zelf met plezier veel tijd aan bewegen en ontdekken. Ik hou mijn conditie op peil door te lopen, fietsen, volleyballen en pilates. Net zo graag zet ik ook een stapje in de wereld om nieuwe oorden te ontdekken. Lekkere eetplekjes, concerten, films en boeken staan permanent op mijn verlanglijstje. Met veel goesting en motivatie werk ik al enkele jaren bij Beweegpunt in een sterk en leergierig team. Tot uw dienst!

Joeri Vercauteren

Kinesitherapeut

Opleiding:
Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie; Postgraduaat Manuele Therapie; Bikefitting

Bijzondere interesse:
Sportletsels, rug- en nekproblematiek, bikefittings, loop- en sportanalyses

Quote:
Naast koffie en muziek behoren sport en beweging tot mijn grootste passies. Ik ben ervan overtuigd dat beweging (correct en gedoseerd) cruciaal is voor het welzijn van een gezond of herstellend lichaam. Ik ben kritisch ingesteld en altijd gebeten om op zoek te gaan naar de oorzaak van een lichamelijke klacht, eerder dan louter de symptomen te bestrijden. Om hiertoe te komen kijk ik naar de totale persoon in al zijn facetten, lichaam en geest zijn immers onlosmakelijk verbonden! Zelf ben ik gepassioneerd bezig met triathlon, zeilen, snowboarden, maar ook met concerten, theater en festivals.

Charlotte Huybrechts

Kinesitherapeut

Opleiding:
Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie en postgraduaat manuele therapie

Bijzondere interesse:
Zwangerschapskinesitherapie, bekkeninstabiliteit, BPPV, MoveMore, MoveYogalates, sportkinesitherapie

Quote:
Ik ben kinesitherapeut geworden om mensen te helpen. Door middel van manuele therapie én oefeningen te doen ben ik zeer gemotiveerd om een verschil te kunnen maken. In mijn vrije tijd sport ik graag, ga ik graag naar concerten of festivals, uiteten of drinken. Mijn grootste passie echter is reizen.

Joris Lemmens

Kinesitherapeut

Opleiding:
Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie en postgraduaat manuele therapie

Bijzondere interesse:
Rug- en nekschool, letsel-, pijn- en bewegingseducatie

Quote:
Vanuit mijn voorliefde voor beweging en mensen te helpen heb ik me vol enthousiasme gesmeten in de kinesitherapie. Buiten het behandelen van aandoeningen aan gewrichten, spieren en pezen, hou ik me ontzettend graag bezig met het mechanisme “pijn”. Het is mijn missie om u inzicht te geven in uw ziektebeeld en genezingsproces. Informatie en advies vormen dan ook een belangrijk onderdeel van de behandeling.

Liesbeth Andries

Kinesitherapeut

Opleiding:
Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie

Bijzondere interesse:
BPPV, sportkinesitherapie, kaakgewricht, ademhaling (hyperventilatie), MoveMore

Quote:
Door jarenlang intensief aan atletiek te doen is mijn passie voor het lichaam en de beweging gegroeid. Ik besteed zelf nog steeds veel tijd aan bewegen. Samen met de patiënt op zoek gaan naar de oorzaak van de klacht en hier de gepaste behandeling voor vinden is mijn doel. Zo probeer ik ervoor te zorgen dat de patiënt zo snel mogelijk weer zijn activiteiten kan doen die hij graag doet.

Evelyn Van Dessel

Logopediste

Opleiding:
Logopediste, postgraduaat Stemtherapie, Oro-myofunctionele therapie, eet- en drinkproblemen bij jonge kinderen, masterclass flesweigeren

Bijzondere interesse:
Invloed van de tong op het lichaam, tong- en lipriempjes, lichaamshouding, eet- en drinkpatronen

Quote:
De invloed van de tong op het lichaam is enorm fascinerend. Het is de sterkste spier van ons lichaam en bepaalt mee je houding en gezichtsontwikkeling. Het is dan ook een passie om deze kennis met anderen te delen, klachten als gevolg van foutief tong gebruik te reduceren en mensen fysiek en mentaal te zien evolueren.

Christine De Vos

Secretaresse

Quote:
Christine is al meer dan 10 jaar de spil in het geoliede radarwerk van Beweegpunt. Op weekdagen luistert ze elke voormiddag naar de bekommernissen van patiënten. Ze houdt van duidelijke en goede afspraken. Zo kunnen kinesisten en patiënten zonder beslommeringen werken aan hun revalidatie. Christine is het eerste contact, maar vooral het eerste rustpunt als je naar Beweegpunt belt. Hoe druk het soms ook is, zij zorgt er altijd voor dat onze patiënten zo snel mogelijk een afspraak krijgen.